0
Cosul meu

Nu ai nici un produs in cos.

Acasa Despre noi Cum cumpar Livrare si plata Blog Contact

CasaGD.ro

Returnare produse

V-ati razgandit? Nicio problema! Aveti 14 zile la dispozitie sa va hotarati daca pastrati sau nu cele cumparate.
Returul produselor se poate efectua in maxim 14 zile calendaristice de la primire, daca se indeplinesc urmatoarele conditii:
- ambalajul nu este deteriorat.
- produsul se afla in conditii optime de aspect/integritate fizica/functionare si nu este in nici un fel deteriorat.
- produsul achizitionat nu este inlocuit cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit.

In cazul in care aceste conditii nu sunt respectate compania poate refuza returul.

RETURUL : 

 - puteti returna o comanda indiferent de motivul dvs. doar daca produsele nu au fost spalate sau folosite in termen de 14 zile de la primirea comenzii.  (PRODUSELE TREBUIE SA FIE IMPACHETATE EXACT CUM LE-ATI PRIMIT), nu se accepta retur produsele folosite sau spalate, cele cu ambalajul deteriorat, care nu mai pot fi revandute.

-  plasand o comanda pe site-ul nostru si acceptand termenii si conditiile in momentul plasarii comenzii, se intelege ca ati citit descrierile produselor inainte de a le comanda.

- returul va fi trimis doar prin firme de curierat la adresa str. Caisului nr.35B, Dobroiesti, judet Ilfov,  la destinatar veti trece DRESS DIVA SRL, iar ca numar de contact, numerele afisate pe site. (NU TRIMITETI RETURURI PRIN POSTA ROMANA pentru ca nu suntem notificati cand ajung acestea la Posta si nu le putem ridica, de aceea riscati sa le primiti inapoi).

- taxa de retur va fi suportata de dvs. conform O.G 130/2000, Cap.II, Art.7 (1) noi urmand sa va inapoiem intreaga suma care ati achitat-o in momentul in care ati primit comanda.

- banii vor fi returnati intr-un cont IBAN (in termen legal de maxim 14 zile de la primirea returului de catre noi).

- pentru a returna un produs ne puteti suna la numarul 0784.842.828  de Luni pana Vineri intre orele 10:00-18:00 sau puteti completa formularul de retur.


Formular retur:


Numarul de comanda il puteti obtine din email-ul de confirmare al comenzii

Daca returnati mai multe produse, va rugam sa specificati fiecare cod despartit de virgula.


*CUM MI SE RETURNEAZA CONTRAVALOAREA PRODUSELOR?
Puteti alege sa primiti contravaloarea produselor direct in contul dumneavoastra bancar in termen de cel mult 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de retragere din contract (in conformitate cu art. 11 OUG 34/2014 modificata). De asemenea, aveti posibilitatea sa optati pentru un cupon valoric (voucher), pe care il veti putea folosi la urmatoarea comanda.