0
Cosul meu

Nu ai nici un produs in cos.

Acasa Despre noi Cum cumpar Livrare si plata Blog Contact

CasaGD.ro

Termeni si conditii

........................ S.R.L. se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata. ....................... S.R.L. poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizate de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre ................................ S.R.L. pentru a imbunatati serviciile oferite clientilor sau utilizatorilor sai, sau cu scop statistic. Prin completarea formularului de comanda de pe site, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a companiei ...................... S.R.L., care isi rezerva dreptul de a prelucra si utiliza pentru actiuni de reclama, marketing si publicitate informatiile mai sus mentionate, fara alte obligatii si plati ulterioare fata de persoana dvs. De asemenea, sunteti de acord sa primiti informatii, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la .......................................... S.R.L.. In cazul in care nu doriti sa primiti astfel de informatii, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, puteti oricand sa refuzati primirea acestora. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice ...................................... S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre dvs.

La cererea dvs. scrisa, datata si semnata, ...................................... S.R.L., in mod gratuit, va confirma daca utilizeaza datele furnizate de dvs. sau va inceta orice prelucrare a acestora. ..................................... S.R.L. va rectifica, actualiza, bloca, sterge sau transforma in date anonime pe toate acelea a caror folosire nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001, privind protectia persoanelor impotriva prelucrarii datelor personale si libera lor circulatie.

CONFIRMAREA COMENZILOR

Dupa plasarea comenzilor, un reprezentant al ....................................... S.R.L. o sa va contacteze pentru a va confirma comanda, disponibilitatea si valoarea finala a comenzii, incluzand si costul de transport. Stocul si preturile afisate in site-ul www.casagd.ro nu sunt corelate in timp real cu sistemul de gestiune al societatii, astfel incat pot aparea diferente intre stocurile si preturile afisate in site si cele din realitate. .............................. S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru aceste diferente, tocmai de aceea este necesara confirmarea telefonica a comenzii inainte de a efectua livrarea produselor comandate.


SIGURANTA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

............................................... S.R.L. recunoaste importanta respectarii tuturor procedurilor legale necesare, legate de siguranta datelor personale si a luat in acest sens toate masurile necesare, prin metodele cele mai moderne si mai performante, pentru a oferi cel mai inalt grad de siguranta posibil. Toate informatiile legate de datele personale ale utilizatorilor/abonatilor sunt tratate ca date confidentiale. Societatea a adoptat proceduri care protejeaza datele confidentiale pe careutilizatorii/abonatii le ofera prin intermediul website-ului sau in orice altfel (mail sau telefonic). Aceste proceduri protejeaza datele utilizatorilor/abonatilor in fata oricarei accesari nepermise sau divulgari, furt sau utilizare neconforma, modificare sau distrugere, ajutand de asemenea la certificarea faptului ca datele acestea sunt exacte si sunt utilizate corect.

SECURITATEA SISTEMELOR INFORMATICE

Accesul la sistemele Societatii (servere) este controlat de un firewall, beneficiaza de protectie antivirus si antispyware.

Computerul din cadrul societatii pe care sunt  stocate si se realizeaza prelucrarea datelor cu caracter personal beneficiaza de urmatoarele elemente de securitate.

- Este situat in incapere cu acces restrictionat in care patrunde doar personalul autorizat al societatii;
- Userul care deserveste PC-ul este parolat;
- Calculatorul este protejat de program dedicat antivirus si antispyware


........................................... S.R.L.  nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Exceptie face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului. Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail:  contact@casagd.ro